• Română
  • English
✓ Cele mai multe date de contact ✓ La cel mai mic pret

SMS Marketing – garantam contractual rezultatele

Faceti o selectie de firme aici: https://www.lista-firme-romania.ro/ro/

>> Selectie Baza de Date

Campania de SMS marketing

De ce SMS Marketing prin noi ?

SMS Marketing 01

 

Pentru promovarea companiei si ofertei actuale a firmei dumneavoastra,

si datorita raportului excelent – nr. de clienti potentiali contactati / pret,

va recomandam Campania de promovare si gasire de noi clienti prin CARTE DE VIZITA ELECTRONICA-OFERTA trimisa prin SMS:

Publicitatea prin SMS marketing are eficienta superioara deoarece:

– asiguram selectarea si contactarea precisa a a targetului dvs. de potentiali clienti / colaboratori / sponsori (vezi pct. 1 si 2)

– oferta firmei dvs va ajunge si va fi citita practic imediat de acestia

– primiti solicitari/comenzi chiar din primele ore de la inceperea campaniei

– realizarea si distribuirea CARTII DE VIZITA ELECTRONICE este mult mai ieftina decat a cartilor de vizita clasice (fluturasilor, pliantelor).

– aveti GARANŢIE: In cazul in care dupa efectuarea campaniei nu s-au obtinut noi clienti/colaboratori/sponsori veti beneficia gratuit de repetarea campaniei.

 

Exemple de firme pentru care am realizat campanii de SMS marketing:

TOP AGRISEM COMPLET SRLwww.topagrisem.ro – servicii pentru agricultura

CALCIO SPORT SRL – www.iuliusmall.com – articole de imbracaminte si incaltaminte sport

SICLOG SRL – www.siclog.com – servicii de transport internationale

VYSS CONIC SRL – www.vyssconic.ro – tratamente si terapii corporale si faciale

DIAGAR SRL – www.diagar.ro – tractoare si utilaje agricole

ASOCIATIA CLUBUL SPORTIV SCORPION KARATE-DO – www.clubsportivkarate.ro – campanie sms pentru obtinere de sponsorizari

ASOCIATIA CURCUBEUL POVESTILOR – www.curcubeulpovestilor.ro – gradinita si afterschool

FOREVER STRONG CONS SRL – www.foreverstrong.ro – lucrari de constructii

 

In cadrul unei Campanii de SMS marketing beneficiati de:

1)    Realizarea bazei dvs. de date optimizata (selectia personalizata a targetului cf. criteriilor dvs. + optimizare) vezi si baze de date disponibile aici

2)    Realizarea modelului de mesaj (informatiile de baza + “call to action”)

3)    Expedierea mesajelor catre baza de date

4)     Trimiterea catre dvs. a listei scurte (cei interesati de oferta dvs.)

5)    Trimiterea catre dvs. a Raportului detaliat al campaniei (lista tuturor destinatarilor + detalii, vezi pct 3)

 

Avantajele Campaniilor de SMS marketing:

sms_marketing_rezultate_garantate

1) asiguram selectarea si contactarea precisa a a targetului dvs. de potentiali clienti / colaboratori / sponsori, de exemplu:

 – Societati comerciale tip SRL sau SA;

 – Persoane Fizice Autorizate, Intreprinderi Individuale, Intreprinderi Familiale;

 – Liber profesionisti (experti autorizati, evaluatori, arhitecti, traducatori, notari, avocati, doctori, contabili, agenti, mediatori, asociatii, altii)

– Alte entitati la cererea dvs. (scoli, gradinite, universitati, primarii, consilii judetene si locale, agentii, fundatii, cluburi, etc)

 

2) Targetul se poate selecta suplimentar, si dupa alte criterii dorite de dvs:

– Geografic: la nivel de sector, oras sau localitate, judet, regiune sau la nivel national;

– Pe domenii de activitate, conform clasificarii CAEN – vezi lista completa aici

– Dupa cifra de afaceri, profit / pierdere, nr. de salariati, anul infiintarii, etc;

– dupa nume (pt. promotii de onomastica: Mihai, Mihaela, Andrei, Andreea, Nicolae, Nicoleta, Cristian, Cristina, Elena, Maria, etc)

– dupa varsta si/sau sex

– Dupa criterii complexe: combinatia celor de mai sus si /sau alte criterii dorite de dvs.;

 

SMS_marketing_persoane

 

3) Moduri de control al derularii Campaniei de catre dvs :

Primiti Raportul Detaliat al Campaniei de SMS marketing cuprinzand :

– lista completa cu cei care au primit oferta dvs., cu urmatoarele informatii: numele persoanelor / firmelor destinatare, adresa, localitatea, judetul, nr. de inregistrare la registrul comertului, codurile pentru promotie (daca s-a utilizat si acest instrument)

– data trimiterii mesajelor si nr. de telefon cu ultimele 2 cifre blurate, si numerele in clar pentru oricare 50-150 de firme din lista la alegerea dvs. pe care le puteti suna sa verificati daca au primit mesajul (Puteti primi si lista completa, vezi oferta pentru Baze de date aici

– Urmariti cresterea numarului de vizitari al site-ului dvs.: va ramane dvs. placerea sa studiati cresterea vizitarilor in functie de fiecare campanie de test si sa le amplificati pe cele mai eficace.

 

4) Durata scurta (timp de livrare) de ajungere a mesajului in atentia destinatarului: statisticile internationale ne spun ca un sms este citit in medie la 4 secunde de la primirea lui;

5) Raspunsuri imediate. Veti primi primele solicitari / comenzi chiar din primele ore de la inceperea campaniei.

6) Permite masurarea rezultatelor si analiza statistica, studierea impactului si a raspunsurilor fiecarei Campanii de SMS marketing, permitand eficientizarea lor.

Ex: comunicarea codului promotional de catre cei care va contacteaza in urma campaniei permite identificarea lor completa inclusiv a campaniei respective daca testati sau derulati mai multe simultan, permitand amplificarea campaniilor care au produs cele mai multe rezultate si renuntarea la campaniile (criteriile) care au produs cele mai putine rezultate;

7) Pentru impact maxim se poate personaliza fiecare mesaj in parte (mesajul poate contine 1-3 campuri variabile, de ex: numele destinatarului, cod unic pentru discount promotional sau voucher cadou, data pana la care e valabila promotia, adresa unde sa vina – daca aveti mai multe locatii lista se poate segmenta in functie de apropierea fata de o anumita locatie, de exemplu destinatarii din sectorul 1 din Bucuresti sunt invitati la locatia A, destinatarii din sectorul 2 din Bucuresti sunt invitati la locatia B, etc);

8) Putem trimite pentru dvs. mesaje mai lungi de 160 de caractere,maxim 480 caractere, destinatarul primind un singur SMS netrunchiat. Acest aspect este foarte important deoarece este aproape imposibil ca in 160 de caractere sa trimiti mesaje personalizate, relevante si convingatoare.Majoritatea mesajelor “bune” au in medie 200-300 caractere. )Suntem una din putinele firme care datorita tehnologiei speciale pe care o utilizam si parteneriatului cu operatorii de telefonie mobila putem realiza aceasta)

9) Se poate insera in mesaj o promotie, un cod unic de reducere, un termen limita de valabilitate a promotiei, etc. pentru a impulsiona clientii si a-i determina sa faca actiunea dorita: sa viziteze locatia promovata (noul magazin inaugurat), sa ceara cuponul de reducere sau voucherul oferit in cadrul campaniei, sa faca o comanda, sa viziteze site-ul, sa sune la telefonul indicat, etc.) – vezi exemplele de mai jos;

10) Cost substantial redus fata de alte tipuri de promovare publicitara, fiind instrumentul (campania) ideala pentru firmele noi sau cu bugete mici;

11) 100% atingerea targetului (multe e-mailuri nu se citesc, discutiile telefonice se uita repede si in general clientul potential nu-si noteaza oferta in timpul discutiei daca nu este interesat pe moment) insa sms-urile sunt citite toate si raman in telefon;

12) Mesajul trimis echivaleaza si cu o carte de vizita ideala deoarece:

– Ramane la potentialul client si poate produce comenzi si in viitor: in mesaj clientul este sfatuit sa si salveze mesajul in agenda pentru a va contacta oricand la nevoie;

– Fata de o carte de vizita clasica din hartie, SMS-ul salvat in telefonul persoanei decidente este mult mai eficace pentru dvs. pentru obtinerea unor comenzi acum sau in viitor deoarece:

– in mesaj clientul este sfatuit sa si salveze mesajul in agenda pentru va contacta oricand la nevoie;

– Astfel oferta dvs. e in siguranta maxima, in telefonul clientului potential (nu o poate pierde, uita unde a pus-o, imprumuta altcuiva si nu o mai are la nevoie, etc)

– Este accesibila non-stop (permanent) in cateva secunde;

– O revede frecvent si isi reaminteste oferta dvs. de fiecare data cand isi consulta mesajele salvate in telefon – dvs. nu aveti mesaje salvate tocmai pentru a recurge la ele cand veti avea nevoie ? )

 

Exemple de mesaje:

Exemplul 1: Mesaj de promovare pentru o Campanie formare a clientelei pentru noul magazin deschis “NEW STORE” care ofera produse din domeniul 123:

ABCDEF  GHIJKL SRL – te invitam in noul magazin NEW STORE din str. … nr. … – punct de reper … telefon  07xx-… pentru a descoperi noua oferta de produse din domeniul 123 la preturi excelente !

(ABCDEF  GHIJKL SRL este un nume ipotetic din lista, pentru a se vedea cum apare mesajul personalizat pentru fiecare destinatar)

Exemplul 2, pentru aceeasi Campanie, dar si cu o promotie pentru impulsionare:

ABCDEF  GHIJKL SRL – te invitam in noul magazin NEW STORE din str. … nr. … – punct de reper … telefon  07xx-… pentru a descoperi noua oferta de produse din domeniul ABC la preturi excelente ! Vino cu acest SMS pana pe data de … si vei primi PROMO cadou de bun venit !

Unde PROMO poate ramane nedezvaluit in mesaj pentru a starni curiozitatea si concret poate fi:

– O reducere de pret de … % la prima comanda;

– O reducere de pret de … % la orice comanda pana pe data de …;

– Articolul … gratuit la orice comanda de minim … lei;

– Un voucher in valoare de … lei pentru cumparaturi in magazinul respectiv;

– Gratuit un catalog, agenda, pixuri, brichete sau alte obiecte promotionale, preferabil inscriptionate cu firma dvs;

– 4 produse la pret de 3 (sau ceva similar) – promotii foarte utilizate de marii comercianti;

– Alte lucruri ce pot fi atragatoare si pe care va permiteti sa le oferiti cadou pentru formarea portofoliului dvs. de clienti.

Observatie: De obicei costul ofertei PROMO se acopera din vanzarile suplimentare generate de atractia ofertei PROMO respective.

Exemplul 3: Mesaj de promovare pentru o Campanie de gasire de noi clienti pentru firmaNEW COMPANY SRL care ofera servicii de inchiriere imprimante si are site propriu:

ABCDEF  GHIJKL  SRL – eficient pentru activitatea si proiectele firmei tale: acum poti inchiria toata gama de imprimante, rapid si la preturi excelente – vezi www.newcompany.ro sau telefon 07xx-123456. Primesti si un Discount – Cadou de Bun Venit, folosind codul ABCGHI-01 daca suni pana pe 10 aprilie 2016! Salveaza acest SMS cu numele INCHIRIERI IMPRIMANTE pentru a-l gasi la nevoie !

Daca firma inca nu are site, mesajul poate fi:

ABCDEF  GHIJKL  SRL – eficient pentru activitatea si proiectele firmei tale: acum poti inchiria toata gama de imprimante, rapid si la preturi excelente de la firma NEW COMPANY SRL telefon 07xx-123456. Primesti si un Discount – Cadou de Bun Venit, folosind codul ABCGHI-01 daca suni pana pe 10 aprilie 2016! Salveaza acest SMS cu numele INCHIRIERI IMPRIMANTE pentru a-l gasi la nevoie !

Explicatii:

ABCDEF  GHIJKL  SRL este un nume ipotetic al uneia dintre firmele destinatare din lista;

ABCGHI-01 este codul unic ce se genereaza pornind de la numele firmei respective sau pot fi orice alte coduri dorite de dvs.;

Exemplul 4: Mesaj de promovare pentru o Campanie de gasire de noi clienti pentru firma “NEW COMPUTER SRL” care ofera servicii de intretinere si reparatii calculatoare la sediul clientului:

ABCDEF  GHIJKL SRL – util pentru firma ta: servicii profesionale de intretinere si reparatii calculatoare la sediul tau, rapid si la preturi excelente – vezi www.newcomputer.ro sau telefon 07xx-123456. Primesti si un Discount – Cadou de Bun Venit, folosind codul ABCGHI-01 daca suni pana pe 10 aprilie 2016! Salveaza acest SMS cu numele CALCULATOARE SERVICII pentru a-l gasi la nevoie !

TARGET:

1) Catre persoanele / firmele nou infiintate din orasul (localitatea) dvs, judetul, regiunea, sau national, avand un anumit obiect de activitate sau din toate domeniile  – acestea sunt un target bun, deoarece fiind foarte noi nu au inca nici un furnizor;

Informativ, puteti vedea aici numarul mediu de firme noi care se infiinteaza lunar in fiecare judet (este media anului 2015, va fi aproximativ aceeasi si in 2016);

2. Catre persoanele / firmele existente din orasul (localitatea) dvs, judetul, regiunea, sau national dupa anumite criterii (se pot si combina intre ele, vezi Baze de date):

– Dupa domeniul de activitate (vezi aici lista detaliata a domeniilor CAEN in vigoare);

– Dupa cifra de afaceri;

– Dupa profit;

–  Dupa numarul de angajati;

3. Catre persoanele / firmele de la punctul 1. si 2. combinat (cel mai recomandabil)

 

Promotie  pentru abonamente campanii de SMS marketing:

Abonament

Discount promotional*

3 luni

5 %

6 luni

7.5 %

12 luni

10 %

Promotie suplimentara*: pretul se va considera pentru un singur SMS chiar daca lungimea mesajului va depasi lungimea standard de 160 caractere (maxim 305 caractere – clientul primeste un singur mesaj, netrunchiat !).Majoritatea mesajelor “bune” (relevante, atragatoare si percepute ca valoroase de destinatari) au in medie 200-300 caractere.

*Valabil pana la data de 30 decembrie 2018

Pentru o Campanie personalizata de SMS marketing conform cerintelor dvs. sunati-ne sau Contactati-ne apasand aici si va vom raspunde in cel mai scurt timp !

Contact

CLIENT SOLUTIONS GROUP

Adresa: Str. Vasile Lascar nr. 5-7 sector 2 Bucuresti

Tel: 0774-425.917
Tel: 0748-750.621
Tel: 021-3131.686
Fax:021-3131.686

contact

SOCIAL MEDIA

     

Abonare